Chutný smažený balkánský sýr
Sýr rozkrojíme na 4 plátky a obalíme v klasickém trojobalu (hladká mouka, vejce, strouhanka). Smažíme v horkém oleji jako klasický „smažák“ a stejně tak i podáváme: ještě horký s brambory nebo bramborovou kaší a tatarkou nebo zeleninovým salátem. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
tak ten mě ještě nenapadlo obalit určitě to zkusím milujii ho
no nevím, není to příliš slané?
Balkánsky syr som ešte nevyprážala, ale môže byť dobrý. Syr sa určite nerozteká pri vyprážaní.
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
tak tohle bude určitě velká dobrota…už se těším,jak si ho usmažím a ozdobím zeleninkou
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším.
Balkánský sýr není vhodný na smažení, to mi připadá jako výmysl smažit za každou cenu a cokoliv.
Musím se přiznat, že z balkánu jsem to ještě nedělala. Vždycky jen eidam, hermelín a tak, ale balkán ne. Děkuji za inspiraci
Mám ráda smažáky a celkově smažené sýry, tento recept vyzkouším:)
Smažený balkánský sýr a k tomu třeba pečený brambory na česneku,panečku to je dobrota.:-)
Smažený balkánský sýr jsem ještě nejedla. Připadá mi to ale jako dost slané jídlo, možná bych spíše zvolila fetu, nebo jiný druh méně slaných sýrů.
To by mě nenapadlo, že se dá udělat i smažený, ale asi bude dost slaný.
Smažený balkánský sýr jsem nikdy nedělala.