strudl_1.jpg

Chutný jablečný závin

Těsto se vyválí, jablka se nakrájí na plátky, přidá se mák, rozinky, cukr, lžička skořice, můžou se dát i oříšky, je to chutnější. Potom se vše dá doprostřed vyváleného těsta, zabalí, potře se máslem a dáme na 20 minut upéct.  Moučníky...

Diskuze

19 komentářů

    m
    martinnatr

    zajímavé s tím mákem,vyzkouším

    s
    soffka

    Proč já si čtu recepty v době oběda??? Honí mě mlsná až hrůza. Jak přijdu z práce, musím upéct štrůdl :o)

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě jej vyzkoušíme.

    s
    salfinka

    Miluju štrůdl!!

    d
    Daniela76

    Štrůdl dělávám,ale nedávám tam mák.Příśtě vyzkouším.

    r
    rejkova

    Klasický recept, ale já dělám bez máku… možná někdy zkusím i s tím mákem… ještě jsem takový nejedla 🙁

    k
    krockovapavla

    Klasický a moc dobrý recept, který doma zbožňujeme a rádi děláme:)

    l
    ladouch

    Takový dělám běžně, ale s mákem je také moc dobrý.

    l
    lidka2

    Běžný, klasický recept – až na ten mák, ten nedávám a ještě jsem se s tím nesetkala.

    v
    viki11

    Štrúdl je u nás velmi oblíbený moučník se všemi náplněmi.

    b
    Bobina1

    Dobrý jablkový štrůdl. Dělám jej bez máku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist