Chutný jablečný závin
Těsto se vyválí, jablka se nakrájí na plátky, přidá se mák, rozinky, cukr, lžička skořice, můžou se dát i oříšky, je to chutnější. Potom se vše dá doprostřed vyváleného těsta, zabalí, potře se máslem a dáme na 20 minut upéct. Moučníky...
zajímavé s tím mákem,vyzkouším
Proč já si čtu recepty v době oběda??? Honí mě mlsná až hrůza. Jak přijdu z práce, musím upéct štrůdl :o)
Zajímavý recept. Určitě jej vyzkoušíme.
Miluju štrůdl!!
Štrůdl dělávám,ale nedávám tam mák.Příśtě vyzkouším.
Klasický recept, ale já dělám bez máku… možná někdy zkusím i s tím mákem… ještě jsem takový nejedla 🙁
Klasický a moc dobrý recept, který doma zbožňujeme a rádi děláme:)
Takový dělám běžně, ale s mákem je také moc dobrý.
Běžný, klasický recept – až na ten mák, ten nedávám a ještě jsem se s tím nesetkala.
Štrúdl je u nás velmi oblíbený moučník se všemi náplněmi.
Dobrý jablkový štrůdl. Dělám jej bez máku.