chutne-bramboracky-352x198.jpg

Chutné bramboráčky

Dvě brambory nastrouháme nahrubo, další dvě na jemno, přidáme všechny ingredience a promícháme. Na rozpáleném tuku (sádlo, olej) smažíme z obou stran, dozlatova (můžeme použít lívanečník).

Diskuze

8 komentářů

    b
    Bobina1

    Včera jsem bramboráčky dělala.

    j
    jankac

    Chutné bramboráčky máme radi.

    b
    Bobina1

    Udělané bramboráčky u nás rychle zmizí v žaludcích.

    l
    lucik21

    Bramboráčky máme rádi, dělám je i v troubě

    s
    Stendy

    Bramborové placky se škvarkama………………………

    s
    stana1

    Bramboráky ty doslova miluji a k nim pivo.

    l
    ladouch

    Snad jedině strouhanka místo mouky, jinak klasika.

    p
    patricia077

    To mi přijde jako recept na klasické bramboráky, marně jsem hledala něco navíc..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist