chutne-bramboracky.jpg

Chutné bramboráčky

Dvě brambory nastrouháme nahrubo, další dvě na jemno, přidáme všechny ingredience a promícháme. Na rozpáleném tuku (sádlo, olej) smažíme z obou stran, dozlatova (můžeme použít lívanečník).

Diskuze

8 komentářů

    b
    Bobina1

    Včera jsem bramboráčky dělala.

    j
    jankac

    Chutné bramboráčky máme radi.

    b
    Bobina1

    Udělané bramboráčky u nás rychle zmizí v žaludcích.

    l
    lucik21

    Bramboráčky máme rádi, dělám je i v troubě

    s
    Stendy

    Bramborové placky se škvarkama………………………

    s
    stana1

    Bramboráky ty doslova miluji a k nim pivo.

    l
    ladouch

    Snad jedině strouhanka místo mouky, jinak klasika.

    p
    patricia077

    To mi přijde jako recept na klasické bramboráky, marně jsem hledala něco navíc..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist