chrestovy-salat-s-parmezanem-352x198.jpg

Chřestový salát s parmezánem

Dejte do vroucí vody sůl, lžičku cukru, 2 lžíce citrónové šťávy a 500 g očištěného a na kousky nakrájeného chřestu (bílý nebo zelený), povařte ho doměkka cca 5 – 7 minut, sceďte ho a vychlaďte ledovou vodou. Odkapaný chřest nasypte do misky,...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    To by mě chutnalo, vyzkouším.

    j
    jankac

    Chřestový salát s parmezánem ma neoslovil.

    l
    lucik21

    Chřestový salát s parmezánem bych si dala

    s
    Stendy

    Chřestový salát s parmezánem mne neláká.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist