chrestovy-salat-s-parmezanem.jpg

Chřestový salát s parmezánem

Dejte do vroucí vody sůl, lžičku cukru, 2 lžíce citrónové šťávy a 500 g očištěného a na kousky nakrájeného chřestu (bílý nebo zelený), povařte ho doměkka cca 5 – 7 minut, sceďte ho a vychlaďte ledovou vodou. Odkapaný chřest nasypte do misky,...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    To by mě chutnalo, vyzkouším.

    j
    jankac

    Chřestový salát s parmezánem ma neoslovil.

    l
    lucik21

    Chřestový salát s parmezánem bych si dala

    s
    Stendy

    Chřestový salát s parmezánem mne neláká.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist