Chřestový koláč

profimedia-0187067959-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

chřest
500g
listové těsto
300 g
mozarella
200 g
parmezán
50 g
vejce
4 ks
mletý barevný pepř a sůl
dle chuti
pažitka
dle chuti

Postup přípravy:

Chřest vložte do vroucí osolené vody a povařte asi 4 minuty. Sceďte ho, vychlaďte a nakrájejte na kousky. Rohlík natrhejte a rozmixujte. Listovým těstem vyložte koláčovou formu nebo plech i s okrajem, posypte rozmixovaným rohlíkem a na něj rozložte chřest. Po obvodu zakryjte chřest na plátky nakrájenou mozzarellou. Vejce rozklepněte do misky, přidejte sůl, pepř a lehce je rozmíchejte. Nalijte je stejnoměrně na koláč a střed posypte parmezánem. Vložte do předehřáté trouby a zvolna pečte asi 30–40 minut. Hotový koláč můžete posypat pažitkou a hoblinkami parmezánu.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.7.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist