Chřestový koláč

profimedia-0187067959-1100x618.jpg

Suroviny

chřest

500g

listové těsto

300 g

mozarella

200 g

parmezán

50 g

vejce

4 ks

mletý barevný pepř a sůl

dle chuti

pažitka

dle chuti

Postup přípravy:

Chřest vložte do vroucí osolené vody a povařte asi 4 minuty. Sceďte ho, vychlaďte a nakrájejte na kousky. Rohlík natrhejte a rozmixujte. Listovým těstem vyložte koláčovou formu nebo plech i s okrajem, posypte rozmixovaným rohlíkem a na něj rozložte chřest. Po obvodu zakryjte chřest na plátky nakrájenou mozzarellou. Vejce rozklepněte do misky, přidejte sůl, pepř a lehce je rozmíchejte. Nalijte je stejnoměrně na koláč a střed posypte parmezánem. Vložte do předehřáté trouby a zvolna pečte asi 30–40 minut. Hotový koláč můžete posypat pažitkou a hoblinkami parmezánu.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.7.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist