profimedia-0014112312-352x198.jpg

Chřestové rizoto se zeleninou

Připravte si 1 l zeleninového bujónu z vody a kostky. Vyperte 400 g rýže arborio a nechte ji odkapat. Očistěte 500 g zeleného chřestu, hlavičky odkrojte a dejte stranou, zbylý nakrájejte na malé kousky. V kastrolu zpěňte na 4 lžících olivového oleje nakrájenou cibulku a 2...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist