Chřestová polévka s rajčaty

1. Chřest omyjeme a oloupeme. Slupky vložíme do litru vařící osolené vody a 15 minut vaříme. 1. Vývar scedíme. Chřest nakrájíme na kousky a osmažíme na másle. Posypeme cukrem, zalijeme vývarem a smetanou a vaříme asi 20 minut. 3. Rajčata spaříme, oloupeme, dužinu nakrájíme...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    chřest jsem nikdy nejedla , takže tu chuť nemohu posoudit

    h
    helenadon

    chřestovou polévku s rajčaty by u nás asi nikdo nejedl

    j
    jitkaji

    Chřestovou polévku delavam podobne. U nas je oblibena.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist