Chřestová krémová polévka s lososem

Suroviny

pórek/bílá část /
1 ks
olivový olej
5 dcl
brambory
2 ks
kuřecí vývar
1,2 l
smetana
1,5 dcl
bílý chřest
200 g
sýr gorgonzola
50 g
losos
100 g
sůl, bílý pepř

Postup přípravy:

Očistíme pórek, nakrájíme na plátky a zpěníme na oleji. Přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory, zalijeme kuřecím vývarem, osolíme a rozvaříme do měkka. Zjemníme smetanou a dochutíme solí a bílým pepřem. Přidáme na kostky nakrájeného lososa a chvíli povaříme. Pak přidáme do měkka uvařený, na špalíčky o velikosti asi 2 cm nakrájený chřest.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist