Chřestová krémová polévka s lososem

Suroviny

pórek/bílá část /
1 ks
olivový olej
5 dcl
brambory
2 ks
kuřecí vývar
1,2 l
smetana
1,5 dcl
bílý chřest
200 g
sýr gorgonzola
50 g
losos
100 g
sůl, bílý pepř

Postup přípravy:

Očistíme pórek, nakrájíme na plátky a zpěníme na oleji. Přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory, zalijeme kuřecím vývarem, osolíme a rozvaříme do měkka. Zjemníme smetanou a dochutíme solí a bílým pepřem. Přidáme na kostky nakrájeného lososa a chvíli povaříme. Pak přidáme do měkka uvařený, na špalíčky o velikosti asi 2 cm nakrájený chřest.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist