chrest-352x198.png

Chřest v župánku se sýrem

Listové těsto nakrájíme na čtverce. Dáme na ně plátky z vepřového boku nebo pancetty, chřest a sýr. Čtverce přeložíme tak, aby nám vznikly šátečky, které potřeme vejcem a vložíme na pečící papír. Dáme do trouby na 12 minut při teplotě 220 C.

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Chrest som ešte nejedla, nemám odvahu ho pripravovať.

    b
    Božena Brázdilová

    To by u nás úspěch nemělo.

    nova2

    Chřest nemám ráda, nepomůže asi ani kabátek.

    s
    sumka55

    Chřest jsem připravovala jednou, ale neměla jsem úspěch, nechutnalo

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Chřest v župánku se sýrem vypadá pěkně, ale nemusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist