ch-est_se_-unkou.jpg

Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem

Tenké stonky chřestu očistěte a ulomte dřevnaté konce, dlouhé asi 3 cm. Nevyhazujte je a použijte je později například k přípravě zeleninového vývaru. Stonky svažte kuchyňským provázkem do svazečků a vložte do vařící osolené vody na 10 minut. Ihned po uvaření ponořte chřest do...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem som ešte nejedla.

    p
    patricia077

    Chřest mám opravdu ráda, takže by mi to mohlo chutnat.

    g
    glady

    to vypadá velmi lákavě, hned bych si na tom pochutnala….

    v
    viki11

    Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem je skvělá lahůdka. Je to výborná kombinace.

    l
    ladouch

    Tak to bych si dala hned, chřest mě chutná.

    l
    lucik21

    Chřest se šunkou a pošírovaným vejsem vypadá dobře

    b
    Bobina1

    Chřest se šunkou a pošírovaným vejcem – kdyby mě to někdo udělal, tak bych ochutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist