Chřest s máslem

Chřest oloupeme, dřevnaté konce ulomíme. Výhonky zakapeme citronovou šťávou, svážeme je nití a vložíme do vyššího úzkého hrnce s mírně osolenou vodou hlavičkami vzhůru. Vaříme asi 20 minut. Scedíme, necháme okapat a rozvážeme. Posypeme nasucho osmaženou strouhankou a přelijeme rozpuštěným máslem. Místo strouhanky...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Chřest s máslem je vynikající předkrm nebo příloha k masu – vypadá to zajímavě !

    l
    ladouch

    Chřest jsem zkusila, ale je takový nějaký bez chuti.

    x
    xxkouckaxx

    u nás doma jsme chřest ještě nikdy nejedli – musíme to napravit !

    e
    evik56

    Receptů na chřest je málo,takže jakýkoliv vítám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist