Chřest s máslem

Suroviny

chřest
800 g
citrónová šťáva
sůl
cukr
1/2 ČL
strouhanka
30 g
máslo
100 g

Postup přípravy:

Chřest oloupeme, dřevnaté konce ulomíme. Výhonky zakapeme citronovou šťávou, svážeme je nití a vložíme do vyššího úzkého hrnce s mírně osolenou vodou hlavičkami vzhůru. Vaříme asi 20 minut.

Scedíme, necháme okapat a rozvážeme. Posypeme nasucho osmaženou strouhankou a přelijeme rozpuštěným máslem. Místo strouhanky lze posypat strouhaným sýrem. V tom případě použijeme míň másla nebo ho úplně vynecháme.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.8.2011 11:30| autor: BestEr

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist