Chřest s máslem

Suroviny

chřest
800 g
citrónová šťáva
sůl
cukr
1/2 ČL
strouhanka
30 g
máslo
100 g

Postup přípravy:

Chřest oloupeme, dřevnaté konce ulomíme. Výhonky zakapeme citronovou šťávou, svážeme je nití a vložíme do vyššího úzkého hrnce s mírně osolenou vodou hlavičkami vzhůru. Vaříme asi 20 minut.

Scedíme, necháme okapat a rozvážeme. Posypeme nasucho osmaženou strouhankou a přelijeme rozpuštěným máslem. Místo strouhanky lze posypat strouhaným sýrem. V tom případě použijeme míň másla nebo ho úplně vynecháme.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.8.2011 11:30| autor: BestEr

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist