Chřest s holandskou omáčkou
Chřest očistíme, nakrájíme na jemnmé špalíčky a orestujeme na másle. Omáčku připravíme tak, že žloutky vyšleháme v rendlíku se silným dnem do pěny. Rendlík vložíme do vodní lázně a za stálého intenzivního šlehání připravíme hustou pěnu (nesmí se přehřát, jinak se srazí!)....
Omáčka ma oslovila.
Chřest nám chutná, vyzkouším tento recept
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
Chřest s holandskou omáčkou – to bych chtěla ochutnat !
Tohle mě nezaujalo, chřest mi vůbec ale vůbec nechutná.
určitě je to pochoutka,myslím,že to vyzkoušíme
s chřestem moc zkušeností nemám, vyzkouším
asi ten chřest budu muset konečně jednou koupit a ochutnat
s holandskou omáčkou – chřest jsem jěště nejedla ale konečně vyzkouším