Chřest s holandskou omáčkou

Chřest očistíme, nakrájíme na jemnmé špalíčky a orestujeme na másle. Omáčku připravíme tak, že žloutky vyšleháme v rendlíku se silným dnem do pěny. Rendlík vložíme do vodní lázně a za stálého intenzivního šlehání připravíme hustou pěnu (nesmí se přehřát, jinak se srazí!)....

Diskuze

12 komentářů

    j
    jankac

    Omáčka ma oslovila.

    l
    ladouch

    Chřest nám chutná, vyzkouším tento recept

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    Chřest s holandskou omáčkou – to bych chtěla ochutnat !

    k
    krockovapavla

    Tohle mě nezaujalo, chřest mi vůbec ale vůbec nechutná.

    r
    roupicek1

    určitě je to pochoutka,myslím,že to vyzkoušíme

    j
    jijina

    s chřestem moc zkušeností nemám, vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    asi ten chřest budu muset konečně jednou koupit a ochutnat

    a
    aknela11

    s holandskou omáčkou – chřest jsem jěště nejedla ale konečně vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist