Chřest po francouzsku se šunkou a sýrem

Chřest oloupeme a krátce povaříme ve slané vodě. Necháme vychladnout a poté ho rovnoměrně rozdělíme na šest dílů. Každý díl (2-3 kusy) pak zabalíme do plátku šunky a položíme vedle sebe do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem. Ve smetaně rozšleháme žloutek...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Chrest mi nechutí, ale do francúzskej kuchyne patrí.

    x
    xxkouckaxx

    Chřest po francouzsku – vůbec nevím jak chřest chutná !

    b
    Brubak

    už jsem jedla, ale recept neznám, díky za něj

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist