chlebicek-se-susenym-masem-a-roketou-352x198.jpg

Chlebíček se sušeným masem a roketou

Housky rozkrojíme, obě strany pokapeme panenským olivovým olejem, obložíme několika stonky rokety, potom plátky uzeniny a opět rokety. Podáváme se sezónní zeleninou. Sklenice suchého červeného vína neuškodí.

Diskuze

1 komentář

    s
    stana1

    Chlebíček se sušeným masem a roketou – raději s čerstvým masem.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist