chrestova-polevka-352x198.jpg

Chlazená chřestová polévka

Chřestové špičky odřízněte a dejte stranou. Stonky nakrájejte na špalíčky (asi 2,5 cm dlouhé). Ve velkém hrnci rozehřejte olivový olej, přidejte šalotku a 2 až 3 minuty osmahněte na mírném ohni. Přidejte pórek a za neustálého míchání asi 10 minut smažte. Přidejte chřestové...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Chlazená chřestová polévka mne neláká.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist