Chilli con Carne

Maso osmahneme na oleji, potom jej vaříme v hrnci s tabascem a papričkami 30 minut. Přidáme zbylé přísady kromě mouky, vaříme 45 minut, sebereme tuk. Zahustíme moukou a vaříme dalších 30 minut.

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Chilli con Carne – krásný exotický název , jídlo vypadá chutně !

    k
    krockovapavla

    Taková stará klasika a pořád výborná.

    Viky17

    Dobrý recept na chutný oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))

    l
    ladouch

    Já ho dělám s fazolemi, ale každý má svůj recept, tento může být také dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist