Chilli con Carne
Maso osmahneme na oleji, potom jej vaříme v hrnci s tabascem a papričkami 30 minut. Přidáme zbylé přísady kromě mouky, vaříme 45 minut, sebereme tuk. Zahustíme moukou a vaříme dalších 30 minut.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Maso osmahneme na oleji, potom jej vaříme v hrnci s tabascem a papričkami 30 minut. Přidáme zbylé přísady kromě mouky, vaříme 45 minut, sebereme tuk. Zahustíme moukou a vaříme dalších 30 minut.
Chilli con Carne – krásný exotický název , jídlo vypadá chutně !
Taková stará klasika a pořád výborná.
Dobrý recept na chutný oběd, stojí za to vyzkoušet jej, určitě bude moc chutnat :-))))
Já ho dělám s fazolemi, ale každý má svůj recept, tento může být také dobrý.