Chalupářský pekáček s masem a rajčaty
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a osmahneme na rozpáleném sádle. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, cibuli a plátky česneku. Podlijeme vodou a asi 1 hodinu pečeme v troubě. K měkkému masu přidáme nakrájenou zeleninu (1 cuketa, 1 červená a žlutá paprika, 4 rajčata), ochutíme...
Chalupářský pekáček s masem a rajčaty je dobrota.
Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadíme do našeho jídelníčku.
Miluju kombinaci masa a uzenin a tenhle pekáček splňuje moje představy dobrého jídla.
Chalupářský pekáček chutná nejvíce s chlebem – tohle bude skvělý mišmaš !
nedávno jsem recept vyzkoušela a doma pěli samou chválu 🙂
Výborná kombinace všech možných chutí, mňam.
Chalupářský pekáček má tu výhodu, že se spotřebují i různé zbytky uzenin a výsledek je famózní.
Chalupářský pekáček – už mi to evokuje naši chalupu, stará kamna s troubou a v nich se peče tato dobrota…..