Chalupářský pekáček s masem a rajčaty

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a osmahneme na rozpáleném sádle. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, cibuli a plátky česneku. Podlijeme vodou a asi 1 hodinu pečeme v troubě. K měkkému masu přidáme nakrájenou zeleninu (1 cuketa, 1 červená a žlutá paprika, 4 rajčata), ochutíme...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jankac

    Chalupářský pekáček s masem a rajčaty je dobrota.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadíme do našeho jídelníčku.

    l
    lidka2

    Miluju kombinaci masa a uzenin a tenhle pekáček splňuje moje představy dobrého jídla.

    x
    xxkouckaxx

    Chalupářský pekáček chutná nejvíce s chlebem – tohle bude skvělý mišmaš !

    d
    Daimon

    nedávno jsem recept vyzkoušela a doma pěli samou chválu 🙂

    k
    krockovapavla

    Výborná kombinace všech možných chutí, mňam.

    z
    Zuzana2403

    Chalupářský pekáček má tu výhodu, že se spotřebují i různé zbytky uzenin a výsledek je famózní.

    Viky17

    Chalupářský pekáček – už mi to evokuje naši chalupu, stará kamna s troubou a v nich se peče tato dobrota…..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist