borsc.jpg

Chalupářský boršč

Slaninu nakrájenou na kostičky osmahneme společně s cibulí. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu, několik bobkových listů a nové koření. Zalijeme 2 litry vody, osolíme a uvaříme doměkka. Ochutíme, mírně osladíme a na talíři zahustíme lžící jogurtu. Podáváme s tmavým pečivem.

Diskuze

11 komentářů

    m
    martinnatr

    výborná polévka, takové hodně vařím

    j
    jankac

    Boršč som ešte nevarila, tento recept sa mi páči, vyskúšam ho.

    g
    glady

    Tento recept jsem ještě nezkoušela, ale určitě vyzkouším.

    l
    ladouch

    Boršč je naše oblíbená polévka zkusím i tuto variantu.

    l
    lidka2

    Boršč máme rádi celá rodina. Zasytí a je vynikající hlavně v zimě.

    e
    Elisa19

    Manžel boršč miluje tak mu ho nejdřív udělám.

    l
    lucik21

    chalupářský boršč jsem ještě nedělala, ale vyzkouším ho

    v
    viki11

    Chalupářský boršč je skvělá záležitost. Občas jej vařívám i doma, nejen na chalupě.

    b
    Bobina1

    Chalupářský boršč jistě bude dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist