Chalupářský boršč
Slaninu nakrájenou na kostičky osmahneme společně s cibulí. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu, několik bobkových listů a nové koření. Zalijeme 2 litry vody, osolíme a uvaříme doměkka. Ochutíme, mírně osladíme a na talíři zahustíme lžící jogurtu. Podáváme s tmavým pečivem.
výborná polévka, takové hodně vařím
Boršč som ešte nevarila, tento recept sa mi páči, vyskúšam ho.
Tento recept jsem ještě nezkoušela, ale určitě vyzkouším.
Boršč je naše oblíbená polévka zkusím i tuto variantu.
Boršč máme rádi celá rodina. Zasytí a je vynikající hlavně v zimě.
Manžel boršč miluje tak mu ho nejdřív udělám.
chalupářský boršč jsem ještě nedělala, ale vyzkouším ho
Chalupářský boršč je skvělá záležitost. Občas jej vařívám i doma, nejen na chalupě.
Chalupářský boršč jistě bude dobrý.