Česnekový dressing k rybám s cibulkou

Tatarskou omáčku smícháme s jemně nakrájenou jarní cibulkou, prolisovaným česnekem a dle chuti osolíme. Necháme vychladit a podáváme nejlépe k rybám, ale hodí se i k jiným jídlům.

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Česnekový dressing k rybám – mňam , jdu nahodit udici !

    x
    xxkouckaxx

    takový dresing se jistě bude hodit klidně i na masíčko

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to dobře – musím vyzkoušet na grilované maso !

    i
    inakub

    Je rychlý, vynikající a chutově výrazný ,mužu doporučit k různým pokrmum .

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist