Česnekové kapsy s hermelínem

Plátky rozklepeme, osolíme, popepříme a po jedné straně bohatě potřeme rozetřeným česnekem. Posypeme majoránkou. Do slaniny zabalíme Hermelín nebo Nivu a dáme doprostřed plátku. Plátek přehneme a sklepneme nebo propíchneme párátkem tak, aby se nerozevřel a dáme na rozpálený olej a opékáme z obou stran dozlatova. ...

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Tohle vypadá lákavě, ať už z kuřecího, nebo vepřového masa.

    g
    glady

    Tento recept ještě neznám. Zajímavý, třeba ho vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Česnekové kapsy podáváme s brambory nebo s rýží – hned bych si dala

    d
    Daimon

    zní to lákavě – vyzkouším 🙂 díky za recept

    k
    krockovapavla

    Mám ráda moc česnek a tohle jídlo je moc chutné.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle vypadá na luxusní pochoutku – musím prubnout

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist