cesnekova-omacka.jpg

Česneková smetanová omáčka

Z másla a mouky uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji vodou a mlékem. Rozšleháme a 10 minut povaříme. Do omáčky přidáme česnek, popřípadě dosolíme a opepříme. Zjemníme smetanou. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Cesnaková omáčka môže byť dobrá a zdravá.

    b
    Božena Brázdilová

    Dělávám křenovku a koprovku, ale česnekovou smetanovou omáčku jsem dosud nedělala.

    Stanislava Nováková

    Výborné – určitě vyzkouším.

    r
    renda4141

    Tento recept vypadá moc dobře, ráda zkusím.

    s
    Stanislav Brázdil

    Česneková smetanová omáčka, tak to mně vůbec neláká.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist