Česneková pomazánka s lilkem a paprikami

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Papriky a lilky necháme v rozpálené troubě chvíli upéct až zhnědnou. Po vychladnutí je oloupeme a dáme do mixeru. Přidáme česnek, sůl, koření a můžeme i kapku oleje – a rozmixujeme. Doporučujeme: česneková pomazánka

Diskuze

12 komentářů

    j
    jankac

    Česneková pomazánka s lilkem a paprikami ma veľmi neoslovila.

    x
    xxkouckaxx

    Výborná pomazánka nejen na chlebíčky – ten lilek je zajímavý !

    Tapka

    Lilek miluji a pomazánky také. Vyzkoušela jsem a je opravdu luxusní – jen jsem přidala navíc malou lžičku pikantního kečupu (máme rádi Hellmanns). Jinak dávám maximum bodů:)

    c
    cadouas

    podobnou také dělám, je moc dobrá,i když to loupání opečené zeleniny mě moc neba..

    x
    xxkouckaxx

    no nevím jestli by tohle mělo u nás doma nějaký úspěch !

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    l
    ladouch

    Pomazánky z lilku jsou skvělé a máme je moc rádi.

    m
    Mishka7

    vyzkoušela jsem, nic nemůžu vytknout 🙂 perfektní 🙂

    r
    rejkova

    mě se tento recept líbí i když je dost pracný (myslím to loupání paprik)

    a
    aknela11

    pomazánka s lilkem – nooo já bych asi radši bez lilku a dalších přísad

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist