cesnek.jpg

Česnek v soli

Česnek oloupeme, prolisujeme, promícháme důkladně se solí. Rozpustíme tuk, přivedeme ho těsně pod bod varu, přidáme česnek, zahříváme 5 minut na 85-90 °C, pak ihned plníme do sklenic. Zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a po vychladnutí uložíme v chladu a temnu.

Diskuze

5 komentářů

    b
    Bobina1

    Česnek v soli bych mohla vyzkoušet.

    g
    glady

    česnek v soli dělávám i zeleninu v soli, ale bez tuku

    l
    lucik21

    Česnek v soli znám, je vynikající

    j
    jankac

    Česnek v soli robievam, môžem len odporučiť.

    b
    Bobina1

    Česnek v soli jsem ještě nedělala. Kdysi jsem dělala zeleninu v soli.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist