Česnečka s avokádem

Česnek oloupeme a nasekáme na jemné kousky, které pomaličku opražíme na rostlinném oleji do růžova. Přidáme vodu, masox, sůl, pepř, vegetu – vše dle chuti. Povaříme asi 10 minut. Nakonec vyklepneme vejce (pomaličku za mírného varu, ať z vajec není kaše)....

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Já mám ráda klasickou česnečku a exotické ovoce bych do ni rozhodně nepřidávala.

    x
    xxkouckaxx

    přidat nasekaný pórek nebo petrželku je vždy dobré , voní a vypadá skvěle !

    k
    krockovapavla

    Tak tato česnečka je opravdu delikátní.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist