České tiramisu se smetanou

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Pomazánková másla, smetanu a cukr vyšleháme do hustého krému. Dno dortové formy vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem. Na ně navršíme část krému. Postup ještě jednou zopakujeme a navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do chladu na 24...

Diskuze

9 komentářů

    l
    lidka2

    Dělám klasické tiramisu, tohle „po česku“ jsem ještě nezkoušela.

    x
    xxkouckaxx

    České tiramisu z pomazánkového másla dělávám taky a často !

    x
    xxkouckaxx

    Na tento recept budete mít většinu z nich doma – to je pravda a je to vážně dobré !

    x
    xxkouckaxx

    vyzkoušeno a je to bašta , jen ty piškoty dávám suché – ta káva v nich našim nechutná

    x
    xxkouckaxx

    tohle vůbec neznám , ale vypadá to skvěle – musím vyzkoušet

    a
    aknela11

    jsem jěště nejedla, recept je jednoduchý a lákavý. Vyzkouším

    m
    Marie1945

    super recept

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist