České tiramisu se smetanou
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Pomazánková másla, smetanu a cukr vyšleháme do hustého krému. Dno dortové formy vyložíme piškoty namočenými v kávě s rumem. Na ně navršíme část krému. Postup ještě jednou zopakujeme a navrch uhladíme zbytek krému. Dáme do chladu na 24...
Dělám klasické tiramisu, tohle „po česku“ jsem ještě nezkoušela.
České tiramisu z pomazánkového másla dělávám taky a často !
Na tento recept budete mít většinu z nich doma – to je pravda a je to vážně dobré !
vyzkoušeno a je to bašta , jen ty piškoty dávám suché – ta káva v nich našim nechutná
tohle vůbec neznám , ale vypadá to skvěle – musím vyzkoušet
jsem jěště nejedla, recept je jednoduchý a lákavý. Vyzkouším
super recept