Výlet do světa snů

Znáte ten pocit, když ulehnete do postele a upadnete do říše snů. Někdy se vám zdají sny strašidelné, jindy zmatené a někdy také sny erotické. Já bych se s vámi o jeden takový chtěla podělit.

Ten rok jsem jela do Tater jako instruktorka letního tábora. Cesta mě lákala, neboť právě práce s dětmi mě naplňovala neskutečnou energií. Neustále vymýšlet nové aktivity, jak je zaujmout, pro mě bylo náplní každodenní práce. V Tatrách jsem se seznámila s Honzou, instruktorem z Brna, který tuhle práci dělal již dlouhou dobu. Jeho charisma vyzařovalo stovky metrů daleko. Byla jsem okouzlena. Neskutečně inteligentní muž s ostrými rysy ve tváři, havraními vlasy a černými oči, vpíjejícími se pravidelně do těch mých. Každým dnem, kdy jsem ho viděla, ve mně vzbouzel obrovskou touhu laskat ho po celém jeho svalnatém těle. Jeho svaly v každém pohybu hrály tu správnou melodii a já si vždy musela držet pusu, abych s ní neseděla dokořán jako nějaká „náctiletá“ puberťačka.

Honza moc dobře viděl, že se mi líbí, to nešlo přehlédnout. Využívala jsem všechny své přednosti, abych ho dostala tam, kam chci. Každopádně on si se mnou hrál a úmyslně mě nechával tak dlouho čekat. Ten den jsme spolu dělali naučnou stezku pro děti s barevnými fáborky. Čekali jsme stanovištích nedaleko sebe a hlídali je. Když byla hra u konce, nemohla jsem to vydržet, byla jsem neskutečně nadržená. Řekla jsem Honzovi ať přijde na místo, které jsem včetně cesty označila fialovými fáborky. Cíl představoval celkem prostorný posed, kde jsem plánovala budoucí akci. Honza však stále nešel.

článek

Po půl hodině jsem akci sabotovala a chystala se odejít, když vtom se objevil. Chňapl mě za ramena, přirazil mě ke stromu a nohavicí od šortek mi strčil prst do mé štěrbiny. Byl celkem drsný, ale já neměla nic proti. Užívala jsem si to, jak jsem mohla a nebudu lhát, nic jiného jsem od něj ani nečekala. „Hmm, jsi jak malý vodopád, tak krásně vlhká,“ prohlásil. Syčela jsem slastí, zajížděl tak hluboko, kroužil ve mně a přirážel mě ke stromu. Strčil mi jazyk do pusy a pokoušel se sladit s tím mým. Během pár minut mi sundal šortky, poklekl si a vsunul mi svůj jazýček do mé lasturky. Snažila jsem se co nejvíce rozkročit nohy, aby se mohl dostat co nejdál. Začal si stahovat tepláky, otočil mě a třel se svým klackem o můj zadeček. „Tak co? Chceš ho cítit, chceš, abych ti ho tam vrazil?“ Hnětl mi ňadro a neustále opakoval, jak mi vymiluje duši z hlavy. Byl tak sprostý a vášnivý, že bych pro něj udělala vše.

Tohle jsem si přesně představovala. Cítila jsem jeho tvrdé přirození a potřebovala jsem, aby ho do mě zasunul. Zajížděl mi prsty do zadečku i do mé pochvy. Byla jsem hotová. Pak nečekaně a tvrdě zasunul a já vykřikla. Ne však bolestí, ale ohromnou slastí. Tak dlouho jsem na to čekala. Zasunoval a vysunoval v pravidelném rytmu a já vrněla blahem. Držel mě za půlky a tvrdě přirážel. Chytil mě za vlasy a neustále opakoval, jak ho vzrušuji. Zadeček na sebe nenechal dlouho čekat a zakrátko do něj také zavítala tlustá a dráždivá kobra. Plazila se ve mně takovou rychlostí, jakoby se chystala ulovit nějakou kořist. Vzdychala jsem stále rychleji. Když zajel zpátky do mé štěrbiny, věděla jsem, že za chvíli vykřiknu slastí. Honza byl na tom stejně. Já zažila neuvěřitelný orgasmus. Stříkala jsem tekutinu blaha, což se u mě zase tak často nestává.

Probuzení bylo tvrdé. Jen jsem se trochu dotkla stydkých pysků, bylo mi jasné, že potřebuji uspokojení v reálu. Aktivně jsem vzbudila přítele a říše snů se stala realitou.

Foto zdroj: profimedia.cz

30.10.2013 12:00| autor: Laura

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist