Červená česnečka

Svaříme vodu s masoxem, případně použijeme vývar z masa nebo kostí. Dovpánvičky dáme olej a rozehřejeme ho. Česnek nakrájíme na tenké plátky a necháme v oleji za častého míchání zrůžovět (hlídáme, aby se nepřepálil). Když začne růžovět, přendáme ho do vařícího vývaru, přidáme kečup (rajčatový protlak),...

Diskuze

13 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    tohle vypadá opravdu moc dobře , polévky u nás milujeme

    c
    chiappa

    zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂

    k
    krockovapavla

    Tato česnečka je opravdu vynikající, moc dobrá.

    m
    manislava

    no nevim,já moc kečup a protlak nemusím a nerada míchám moc chutě-do tohodle asi nepůjdu

    b
    blackPT

    Vinikající polévka!..Vřele doporučuji! A kdo jí mám rád mírně ostřejší tak si tam dejte i chili koření !

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    c
    chiappa

    zajímavý recept, určitě vyzkouším!

    h
    helenadon

    zajímavá česneková polévka a může bvýt i chutná

    x
    xxkouckaxx

    tak to je opravdu dost nezvyklý recept , ale proč ne ?

    Viky17

    Zajímavý recept na chutné jídlo, určitě doma vyzkoušíme, pokud bude úspěch budeme se k němu vracet.

    a
    aduja

    Velice zajímavá verze,ale může být chutná

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist