Červená česnečka
Svaříme vodu s masoxem, případně použijeme vývar z masa nebo kostí. Dovpánvičky dáme olej a rozehřejeme ho. Česnek nakrájíme na tenké plátky a necháme v oleji za častého míchání zrůžovět (hlídáme, aby se nepřepálil). Když začne růžovět, přendáme ho do vařícího vývaru, přidáme kečup (rajčatový protlak),...
tohle vypadá opravdu moc dobře , polévky u nás milujeme
zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂
Tato česnečka je opravdu vynikající, moc dobrá.
no nevim,já moc kečup a protlak nemusím a nerada míchám moc chutě-do tohodle asi nepůjdu
Vinikající polévka!..Vřele doporučuji! A kdo jí mám rád mírně ostřejší tak si tam dejte i chili koření !
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
zajímavý recept, určitě vyzkouším!
zajímavá česneková polévka a může bvýt i chutná
tak to je opravdu dost nezvyklý recept , ale proč ne ?
Zajímavý recept na chutné jídlo, určitě doma vyzkoušíme, pokud bude úspěch budeme se k němu vracet.
Velice zajímavá verze,ale může být chutná