Čertovský mls se slaninou a česnekem
Slaninu nakrájíme nadrobno a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli (komu větší kousky cibule vadí, tak jí nakrájí nadrobno) a orestujeme. Přidáme maso, párky na kolečka, česnek, kečup a koření. Podlijeme a dusíme, až je maso měkké. Potom trošku zahustíme moukou a ještě chvíli podusíme....
Vypadá to na pikantní recept, já bych jen místo párků použila klobásy, máme je radši.
Čertovský mls dáváme s pečivem nebo s hranolky – to vypadá skvěle
mls – to je skvělý receptík – už se těším až ho vyzkouším
Tak tento pokrm je také moc dobrý a chutný.
něco podobného s malými obměnami jsem teď dělala a bylo to mňam
podle použitých surovin to je určitě dobré, inspirace na oběd.
vypadá to na pikantní mišmaš – to my máme moc rádi