Čertova pomazánka s makrelou a vejci
Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí.
Čertova pomazánka vypadá veľmi lákavo.
Já nemám ráda ryby, ale manželovi by ta pomazánka mohla chutnat.
Čertova pomazánka dobře naležená bude asi pěkně pálivá bomba !
Čertova pomazánka – na tom se mi líbí už i ten název !
Čertova pomazánka – vypadá to dobře , líbila by se mi i na topinky
tak vyzkoušeno ! udělala jsem ji na oslavu narozenin a měla velký úspěch !
rybí pomazánku dělám,jsou zde jiné ingredience,než dávám já,mohla bych vyzkoušet
děláváme podobnou pomazánku, jen do ní nedáváme okurky
rybí pomazánky my moc rádi a tahle by se hodila i na topinky
tento recept mě vyloženě láká hned jít a pomazánku vyzkoušet.