Čertova pomazánka s makrelou a vejci

Rybu pečlivě vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci, cibulí a okapanou paprikou umeleme. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostičky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí.

Diskuze

13 komentářů

    j
    jankac

    Čertova pomazánka vypadá veľmi lákavo.

    l
    lidka2

    Já nemám ráda ryby, ale manželovi by ta pomazánka mohla chutnat.

    x
    xxkouckaxx

    Čertova pomazánka dobře naležená bude asi pěkně pálivá bomba !

    x
    xxkouckaxx

    Čertova pomazánka – na tom se mi líbí už i ten název !

    x
    xxkouckaxx

    Čertova pomazánka – vypadá to dobře , líbila by se mi i na topinky

    x
    xxkouckaxx

    tak vyzkoušeno ! udělala jsem ji na oslavu narozenin a měla velký úspěch !

    e
    evik56

    rybí pomazánku dělám,jsou zde jiné ingredience,než dávám já,mohla bych vyzkoušet

    v
    viwi

    děláváme podobnou pomazánku, jen do ní nedáváme okurky

    x
    xxkouckaxx

    rybí pomazánky my moc rádi a tahle by se hodila i na topinky

    a
    aknela11

    tento recept mě vyloženě láká hned jít a pomazánku vyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist