Černý guláš

Cibuli a česnek oloupeme a nahrubo nakrájíme. Na větší kostky si nakrájíme také maso.  V kastrolu rozpálíme olej a necháme na něm zezlátnout nakrájenou cibuli a česnek. Poté přidáme maso a orestujeme. Jakmile se „zatáhne“, osolíme ho, přidáme mletý pepř, majoránku a sladkou mletou papriku a pokrájenou...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    guláš je ještě lepší druhý den – tak s tímhle já souhlasím !

    k
    krockovapavla

    Toto je taky výborný a lahodný gulášek.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to vážně chutně , guláš je vždy lepší naležený

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist