Černá polévka s uzeným a kapustou

Z hovězího masa, uzeného bůčku a kuřecího skeletu připravíme silný vývar, který přecedíme. Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na menší kousky a na rozškvařené slanině a másle ji orestujeme do tmavo – hněda, přidáme k vývaru a vaříme asi 45 minut. Měkkou zeleninu přes síto...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Je to pražská specialita – tak to si v Praze budu muset dát !

    l
    ladouch

    Určitě jí uvařím, bude to velká mňamka, jsme plívková rodina.

    k
    krockovapavla

    Tato polévka je moc a moc dobrá velmi mi chutná.

    b
    Brubak

    tohle bude hodně výživná polívčička:-)

    x
    xxkouckaxx

    polévky u nás doma milujeme a v této jsou samé dabroty

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist