capirotada-352x198.jpg

Capirotada – Mexická velikonoční žemlovka

Bagetu nakrájejte na plátky o tloušťce zhruba 1 cm, tyto plátky lehce potřete z obou stran máslem a opečte z obou stran dohněda. Cukr, skořici a vodu dejte do hrnce, zahřejte a míchejte do té doby, než se cukr rozpustí. Po přivedení k varu zmírněte plamen a dále...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist