Cannelloni so špenátom a píniovými orieškami
Podľa návodu uvaríme cestovinové pláty. Na cibuľke orestujeme špenát, pridáme ricottu, soľ, korenie, vychladíme a zarolujeme do cannellonmi. Orestujeme šalotku, pridáme paradajky z konzervy, cesnak, soľ, korenie a pripravíme omáčku. Nakoniec pridajte nasekanú bazalku. Navrch cestovín nastrúhajte syr a zapečte. Ozdobíme šalátom.
Cannelloni so špenátom a píniovými orieškami – piniové oříšky jsem ještě nejedla !
Tento recept se brzo chystám vyzkoušet, vynikající.
Určitě dobré, ale poměrně drahé jídlo (piniové oříšky jsou hodně drahé, riccota také není zrovnaa levná).
Cannelloni so špenátom a píniovými orieškami také se dívám na recept, ale bohužel ingredience u mě budou problém, tak se asi ani nebudu pokouše o přípravu
vypadá to lákavě , ale polovinu věcí ani neznám , natož abych je měla doma !