candat_1.jpg

Candát smažený na másle s kmínem

Odstraníme šupiny, ploutve, vnitřnosti a hlavu. Dobře očištěného candáta nakrájíme na podkovy 1 až 2 cm široké. Do pekáče nakrájíme máslo, na něj dáme mírně osolené a opepřené podkovy z candáta, bohatě posypeme kmínem a pečeme v troubě při 200°C asi 30 minut. Foto zdroj:...

Diskuze

1 komentář

    j
    jankac

    Čerstvú rybu som ešte nikdy nečistila, ani nepytvala, radšej si kúpim hotovú v obchode.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist