Candát v sýrovém těstíčku

Filety z candáta osolíme a nakrájíme na menší porce. Z vajec, hl. mouky, mléka a nastrouhaného sýru vyšleháme hustější těstíčko, tak aby nám dobře drželo na rybě. Porce candáta obalené těstíčkem vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme do křupava a do zlatavé barvy. Podáváme s opékaným...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jenetka

    Dobrý nápad, ryba do sýrového těstíčka.

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept vypadá naprosto skvěle , měla bych jej někdy vyzkoušet

    k
    krockovapavla

    Opravdu výborný a chutný recept na candáta.

    x
    xxkouckaxx

    olalá ! tak tohle je opravdu přepychový recept – dala bych si !

    l
    lenatrunda

    candát je u nás nejoblíbenější ryba,děláme ji na různé způsoby,tento recept určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist