Campagnella s tuňákem a olivami

Suroviny

brambory
1 kg
větší cibule
3 ks
olivy
300 g
tuňák v oleji (kousky, ne drť)
2-3 plechovky
olivový olej
dle potřeby
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a nakrájejte na kolečka. Cibuli oloupejte a také pokrájejte na kolečka. Olivy slijte a buď celé nebo překrájené na půlky přidejte k bramborám a cibuli. Tuňáka i s olejem vmíchejte opatrně (ať se moc nerozdrolí) k bramborám, cibuli a olivám, podle chuti dosolte a pokapejte olivovým olejem. Salát se podává samotný (je hodně sytý), případně může být doplňkem slavnostní tabule s různými druhy salátů.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist