Campagnella s tuňákem a olivami

Suroviny

brambory

1 kg

větší cibule

3 ks

olivy

300 g

tuňák v oleji (kousky, ne drť)

2-3 plechovky

olivový olej

dle potřeby

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Brambory uvařte ve slupce, oloupejte a nakrájejte na kolečka. Cibuli oloupejte a také pokrájejte na kolečka. Olivy slijte a buď celé nebo překrájené na půlky přidejte k bramborám a cibuli. Tuňáka i s olejem vmíchejte opatrně (ať se moc nerozdrolí) k bramborám, cibuli a olivám, podle chuti dosolte a pokapejte olivovým olejem. Salát se podává samotný (je hodně sytý), případně může být doplňkem slavnostní tabule s různými druhy salátů.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.8.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist