Bylinkový jarní vývar

Množství vývaru a vajíček závisí na počtu osob (na osobu počítáme 1/4 l vývaru a 1/4 vejce). Zužitkujeme vývar z masa, které jsme vařili na velikonoční nádivku. Na zahrádce a na louce natrháme čerstvé jarní bylinky. Do vývaru rozkrojíme vejce, ochutíme ho lžičkou vegety,...

Diskuze

7 komentářů

    b
    Bobina1

    Bylinkový jarní vývar – neznám. Zajimavý recept.

    x
    xxkouckaxx

    Bylinkový jarní vývar – chutné , skvělé a navíc i zdravé !

    x
    xxkouckaxx

    jarní bylinka je i kopřiva a je dobrá a navíc i zdravá !

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to opravdu moc zajímavě – bude jistě lahodná a voňavá

    k
    krockovapavla

    Opravdu vynikající a chutná polévka…

    x
    xxkouckaxx

    polévky máme moc rádi a tahle vypadá opravdu zajímavě !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist