bylinkovy-aspik-se-zeleninou-352x198.jpg

Bylinkový aspik se zeleninou a šunkou

Želatinu namočíme na 5 minut do vody, aby nabobtnala. Hrášek a mrkev krátce povaříme v osolené vodě, slijeme a necháme odkapat. Želatinu vymačkáme, rozpustíme ji ve 2, 5 dl teplé vody a ochutíme ji octem, cukrem, solí, mletým pepřem a koriandrem. Připravíme 2 misky...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist