Bylinkové máslo s rukolou

  Česnek nasekáme najemno, rukolovým lístkům odstraníme stonky, omyjeme, osušíme a jemně nasekáme. Máslo pokojové teploty ručním mixerem promícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem, poté vmícháme rukolu, česnek a parmazán. Hodí se ke grilovaným pokrmům, pečeným bramborám nebo na čerstvý chléb.

Diskuze

2 komentáře

    a
    Alenka01

    nšěco podobného jsem už dělala…chuť rukuly je nezapomenutelná prostě vynikající

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle by opravdu nemuselo být špatné , na čerstvý chlebík – mňam !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist