buvoli-rolada.jpg

Buvolí závin na česneku a hořčici

Rozklepeme hovězí zadní na plát 20×30 cm. Pomažeme hořčicí a položíme anglickou slaninu, půlky okurek, klobásek, přidáme cibuli, česnek a zavineme, převážeme provázkem a zabalíme do alobalu. Na pekáči pečeme asi 45 min.

Diskuze

8 komentářů

    l
    lidka2

    Tohle je dobrota, miluju s bramborovou kaší.

    j
    jenetka

    Dobrý masový závin.

    x
    xxkouckaxx

    Buvolí závin a americké brambory , tak to vypadá zajímavě ! ten název je super !

    x
    xxkouckaxx

    Buvolí závin – vypadá to dobře , zahrajeme si na indiány 🙂 !

    l
    ladouch

    Tento recept mě zaujal, určitě doma vyzkouším, díky za inspiraci.

    k
    krockovapavla

    Tento recept je opravdu zvláštní, ale dobrý.

    x
    xxkouckaxx

    tohle jsem už jednou jedla u kamárádky na oslavě a byla to velká bašta !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist