Burgundské hovězí se zeleninou a vínem

Hovězí maso pokrájíme na malé kostky, mrkev na kolečka a cibuli nahrubo a vše osmahneme na másle. Potom podlijeme vínem, přidáme sůl, pepř, bobkový list a tymián a dusíme doměkka.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Burgundský kotlík chutná výborně s jakoukoliv přílohou – ten tymián to krásně zavoní !

    x
    xxkouckaxx

    Burgundský kotlík chutná výborně s jakoukoliv přílohou – tak tomu věřím !

    d
    Daimon

    Recept zní velmi ale velmi lákavě, zaručeně bude i skvěle chutnat

    k
    krockovapavla

    Tento kotlík je opravdu vynikající…

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle je přesně to jídlo , které nejlíp dochutí jen chlap !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist