Burgundské hovězí se zeleninou a vínem
Hovězí maso pokrájíme na malé kostky, mrkev na kolečka a cibuli nahrubo a vše osmahneme na másle. Potom podlijeme vínem, přidáme sůl, pepř, bobkový list a tymián a dusíme doměkka.
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Sladkokyselá polévka s kuřecím masem
2 hodiny středně těžké
Výborný kuřecí guláš se smetanou
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
Kuřecí salát s roketou a fenyklem
2 hodiny středně těžké
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
Hovězí maso pokrájíme na malé kostky, mrkev na kolečka a cibuli nahrubo a vše osmahneme na másle. Potom podlijeme vínem, přidáme sůl, pepř, bobkový list a tymián a dusíme doměkka.
Burgundský kotlík chutná výborně s jakoukoliv přílohou – ten tymián to krásně zavoní !
Burgundský kotlík chutná výborně s jakoukoliv přílohou – tak tomu věřím !
Recept zní velmi ale velmi lákavě, zaručeně bude i skvěle chutnat
Tento kotlík je opravdu vynikající…
tak tohle je přesně to jídlo , které nejlíp dochutí jen chlap !