kotlety.jpg

Bulharské kotlety se žampióny a rajčaty

Na oleji orestujeme cibuli, přidáme nakrájenou papriku, rajčata, kozí rohy a žampióny. Na tento základ dáme naklepané, osolené a opepřené kotlety, které předem opečeme z obou stran. Zakryjeme poklicí a dusíme, dokud kotlety nezměknou. Kotlety vyjmeme a základ zahustíme hořčicí a kečupem. Dochutíme worcesterem a maggi....

Diskuze

11 komentářů

    j
    jankac

    Bulharské kotlety se žampióny a rajčaty vypadajú dobre.

    m
    martinnatr

    kotlety děláme často, vyzkouším toto

    m
    manislava

    vypadá to fakt moc dobře,jak recept tak foto,také vyzkouším

    l
    lidka2

    mám ráda, fotka vypadá moc hezky a recept vyzkouším.

    d
    Daniela76

    Bulharské kotlety bych mohla zkusit některý den na oběd.

    l
    lucik21

    určitě někdy udělám, podle ingrediencí to bude mňamka

    x
    xxkouckaxx

    Bulharské kotlety jsou naprosto luxusní bašta , gurmánský zážitek ! vřele všem doporučuji !

    b
    Bobina1

    Vypadá to moc pěkně. Určitě vyzkouším.

    l
    ladouch

    Taková jídla mám moc ráda, určitě se u nás tento recept ujme.

    v
    viki11

    Pikantní a skvělé!

    k
    krockovapavla

    Mám ráda spojení masa a hodně zeleniny, rozhodně mě tento recept zaujal a vyzkouším ho.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist