Bulharské kotlety se žampióny a rajčaty
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme nakrájenou papriku, rajčata, kozí rohy a žampióny. Na tento základ dáme naklepané, osolené a opepřené kotlety, které předem opečeme z obou stran. Zakryjeme poklicí a dusíme, dokud kotlety nezměknou. Kotlety vyjmeme a základ zahustíme hořčicí a kečupem. Dochutíme worcesterem a maggi....
Bulharské kotlety se žampióny a rajčaty vypadajú dobre.
kotlety děláme často, vyzkouším toto
vypadá to fakt moc dobře,jak recept tak foto,také vyzkouším
mám ráda, fotka vypadá moc hezky a recept vyzkouším.
Bulharské kotlety bych mohla zkusit některý den na oběd.
určitě někdy udělám, podle ingrediencí to bude mňamka
Bulharské kotlety jsou naprosto luxusní bašta , gurmánský zážitek ! vřele všem doporučuji !
Vypadá to moc pěkně. Určitě vyzkouším.
Taková jídla mám moc ráda, určitě se u nás tento recept ujme.
Pikantní a skvělé!
Mám ráda spojení masa a hodně zeleniny, rozhodně mě tento recept zaujal a vyzkouším ho.