Bulharské kotlety se žampióny a rajčaty

Suroviny

cibule
1 ks
zelená paprika
1 ks
rajče
3 ks
kotleta
2 ks
žampiony
5 ks
paprika kozí rohy
5 ks
kečup
1 PL
hořčice
1 PL
maggi
1 PL
worchestr
1 PL
olej
sůl
pepř

Postup přípravy:

Na oleji orestujeme cibuli, přidáme nakrájenou papriku, rajčata, kozí rohy a žampióny. Na tento základ dáme naklepané, osolené a opepřené kotlety, které předem opečeme z obou stran. Zakryjeme poklicí a dusíme, dokud kotlety nezměknou. Kotlety vyjmeme a základ zahustíme hořčicí a kečupem. Dochutíme worcesterem a maggi.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

foto: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.10.2012 9:54| autor: LucieRossi

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist