Bulharská pomazánka
Do měkka uvaříme hovězí maso. Uvaříme brambory. Necháme po uvaření důkladně vychladit, vývar z masa lze použít třeba na polévku. Řádně vychlazené maso, brambory, oloupanou cibuli a okurky (i salám) umeleme v mlýnku na maso. Vše řádně promícháme a necháme opět vychladit. Přidáme majonézu, kečup...
Je zajímavé že v Bulharsko o tu pomázanku jsme netušili!
😀
ráda bych vyzkoušela, bude to moc dobré
Bulharská pomazánka je naozaj trochu náročná na prípravu, ale je chutná.
domácí bulharská pomazánka je prostě skvělá………………………
Bulharská pomazánka je to dobrý recept. Souhlasím s tím, že je náročná na čas a je i pracnější.
Ještě jsem jí nedělala, ale jednou na ní určitě dojde.
Bulharskou pomazánku znám, někdy jsem ji dělala
Bulharská pomazánka- dobrý recept vyzkouším.