bulharska-pomazanka.jpg

Bulharská pomazánka

Do měkka uvaříme hovězí maso. Uvaříme brambory. Necháme po uvaření důkladně vychladit, vývar z masa lze použít třeba na polévku. Řádně vychlazené maso, brambory, oloupanou cibuli a okurky (i salám) umeleme v mlýnku na maso. Vše řádně promícháme a necháme opět vychladit. Přidáme majonézu, kečup...

Diskuze

8 komentářů

    bulhar

    Je zajímavé že v Bulharsko o tu pomázanku jsme netušili!
    😀

    m
    martinnatr

    ráda bych vyzkoušela, bude to moc dobré

    j
    jankac

    Bulharská pomazánka je naozaj trochu náročná na prípravu, ale je chutná.

    g
    glady

    domácí bulharská pomazánka je prostě skvělá………………………

    v
    viki11

    Bulharská pomazánka je to dobrý recept. Souhlasím s tím, že je náročná na čas a je i pracnější.

    l
    ladouch

    Ještě jsem jí nedělala, ale jednou na ní určitě dojde.

    l
    lucik21

    Bulharskou pomazánku znám, někdy jsem ji dělala

    b
    Bobina1

    Bulharská pomazánka- dobrý recept vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist