Bulharská pomazánka se salámem

Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Bulharská pomazánka môže byť dobrá.

    l
    lidka2

    Tuhle pomazánku dělám už řadu let – když se přidá trocha pikantnějšího koření, nemá to chybu!

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle se mi líbí – může to být opravdu velice chutné

    pik

    Se salámem plným mouky a všelijakých zbytků prasečích kůží?Jo jo,lidský hovado sežere vše a ještě si do toho lehne a pak zde chrochtá blahem jak se za pár šupů málem nepozvracel.

    l
    ladouch

    Vyzkoušela jsem a moc nám chutnala.

    v
    viwi

    přiznám se, že tahle pomazánka by mě moc nelákala

    m
    magic11

    Není to moc mastné, když se tam foukne celá tatarka?

    a
    aknela11

    receptík, jen bych možná přidala vajíčko.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist