Bulharská pomazánka se salámem
Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Salám umeleme na masovém strojku nebo nastrouháme na struhadle. Přidáme jemně nastrouhanou okurku, rajský protlak, tatarku a jemně nakrájenou cibuli. Vše umícháme.
Bulharská pomazánka môže byť dobrá.
Tuhle pomazánku dělám už řadu let – když se přidá trocha pikantnějšího koření, nemá to chybu!
tak tohle se mi líbí – může to být opravdu velice chutné
Se salámem plným mouky a všelijakých zbytků prasečích kůží?Jo jo,lidský hovado sežere vše a ještě si do toho lehne a pak zde chrochtá blahem jak se za pár šupů málem nepozvracel.
Vyzkoušela jsem a moc nám chutnala.
přiznám se, že tahle pomazánka by mě moc nelákala
Není to moc mastné, když se tam foukne celá tatarka?
receptík, jen bych možná přidala vajíčko.