budapest.jpg

Budapešťská pomazánka

Změklé máslo utřeme se solí a mletou paprikou. Přidáme tvaroh a utřený česnek. Nakrájíme nadrobno nakrájenou cibuli a čerstvou papriku zbavenou zrníček (nejlepší je cibuli a papriku posekat ručním sekáčkem na zeleninu.) Pomazánku dobře promícháme spolu s kouskem másla nebo lžící smetany.                                      Hotovou pomazánku...

Diskuze

15 komentářů

    Miki

    Jak se krájí nakrájená cibule? 🙂
    Jinak – mňam!!!

    nova2

    Výborná pomazánka.

    s
    sumka55

    budapešťskou pomazánku dělávám často, máme ji všichni rádi není pracná a je moc dobrá

    l
    ladouch

    To bych si dala, musím někdy udělat.

    j
    jankac

    Budapešťská pomazánka má na moju chuť veľa papriky.

    s
    Stendy

    Budapešťská pomazánka je skvělá moc dobrá.

    m
    martinnatr

    budapešť miluji a domácí bude ještě lepší

    b
    brontik

    kupovaná je drahá a domácí je výborná chutná mi moc

    l
    lidka2

    Máme rádi pomazánky a budapešťská je rychlá, jednoduchá a dobrá.

    l
    ladouch

    Budapešťská je jedna z našich oblíbených, dělám jí stejným způsobem.

    l
    lucik21

    budapešťská pomazánka je moc dobrá, dělávám si ji

    v
    viki11

    Budapešťská pomazánka je skvělá. Chutná a teké je zdravá. U nás je velmi oblíbená.

    g
    glady

    rychlá, levná a zdravá pomazánka, dělávám často

    b
    Bobina1

    Budapešťskou pomazánku dělám často.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist