Bůčková chuťová pomazánka se sýrem

Z upečeného bůčku odstraníme kůrku. Poté bůček pomeleme nebo rozmixujeme. Přidáme sýr, cibuli, hořčici, sůl a pepř a nakonec opatrně vmícháme vejce nastrouhaná na jemném struhadle. Dochutíme výpekem z předem upečeného masa.

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Bůčková chuťová pomazánka ma nezaujala.

    x
    xxkouckaxx

    Bůčková chuťová pomazánka – u nás z pečeného bůčku moc nezbude !

    x
    xxkouckaxx

    1/2 kg upečeného bůčku s výpekem – tak ten by se u nás snědl úplně jinak 🙂 !

    z
    Zuzana2403

    Bůčková chuťová pomazánka – výborná, pikantní pomazánka na čerstvý chléb.

    v
    viwi

    dělám podobnou pomazánku z mletého bůčku, ale nedávám do ní sýr

    j
    jijina

    teplý bůček bych nesnědla, ale studený mám ráda, tak zkusím pomazánku

    m
    magic11

    Když my ten bůček hned sežereme a nezbyde z čeho pomazánku udělat 🙂

    a
    aknela11

    jí často babička. Vynikající

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist