Buchty jako od maminky s drobenkou
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Ohřejeme mléko, přidáme cukr a droždí, necháme vykynout. Poté přidáme ostatní ingredience a zpracujeme těsto. Po vykynutí tvoříme buchty, které plníme a máčíme v drobence. Těsto lze použít také na koláče a slané pečivo bez cukru a vanilky. Upečené buchty potíráme...
Moje maminka buchty nedělala, u babičky se pekly často.
Buchty jako od maminky – to by byla určitě skvělá mňamina !
no pochybuji , že by u nás vydržely buchty do třetího dne
buchty máme rádi, ale moc často je nepeču, většinou něco rychlého a jednoduchého
Buchty máme rádi, ale já je bohužel moc neumím, kynutá těsta jsou pro mě noční můrou.
miluju, ale mně osobně se zatím nikdy moc nepovedly. Mamča je umí.