Buchty jako od maminky s drobenkou

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Ohřejeme mléko, přidáme cukr a droždí, necháme vykynout. Poté přidáme ostatní ingredience a zpracujeme těsto. Po vykynutí tvoříme buchty, které plníme a máčíme v drobence. Těsto lze použít také na koláče a slané pečivo bez cukru a vanilky. Upečené buchty potíráme...

Diskuze

8 komentářů

    l
    lidka2

    Moje maminka buchty nedělala, u babičky se pekly často.

    x
    xxkouckaxx

    Buchty jako od maminky – to by byla určitě skvělá mňamina !

    x
    xxkouckaxx

    no pochybuji , že by u nás vydržely buchty do třetího dne

    j
    jijina

    buchty máme rádi, ale moc často je nepeču, většinou něco rychlého a jednoduchého

    l
    ladouch

    Buchty máme rádi, ale já je bohužel moc neumím, kynutá těsta jsou pro mě noční můrou.

    a
    aknela11

    miluju, ale mně osobně se zatím nikdy moc nepovedly. Mamča je umí.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist