Bůček se žampióny a chilli

Na oleji prudce opečeme kostky masa, přidáme nakrájenou cibuli, papriky, celé houby (pokud jsou větší, rozkrojíme je na poloviny), kostky ananasu. Podlejeme vývarem, přidáme všechno koření i s omáčkami. Povaříme do měkka, nakonec přimícháme cherry.

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Dračí oheň – skvělý název pro moc dobré a chutné papání

    k
    krockovapavla

    Tento recept má velmi zvláštní název a je dobrý.

    x
    xxkouckaxx

    miluji ostrá jídla a tohle vypadá na skvělou dobrotu

    l
    ladouch

    Pálivá dobrota, ale ta kombinace s ananasem no nevím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist